2022-11-15
佔地面積有成7️⃣0️⃣0️⃣0️⃣呎,仲要有埋寵物美容服務、寵物餐嘅cafe📸充滿igable嘅佈置🧏🏻♀️我喺度影相影咗起碼半個鐘😂😂但喺foodie account都係分享返食評啦龍蝦汁海鮮燴闊條麵 ($218) ●●◐○○超唔抵食嘅麵⋯⋯海鮮有虎蝦、魷魚、帶子、青口 整體淡味 麵唔掛汁之餘個醬都唔夠味 最緊要係啲番茄酸到pk 我敢寫包單係我成世人食過嘅番茄top 3最酸🍅流心蘭王蛋美國安格斯牛肉漢堡 ($178) ●●●◐○配炸薯條、雜菜沙律炸薯條普普通通🍟雜菜沙律嘅菜有啲苦🥗個包本人都食唔出有咩特別 整體香濃 但未到好好食(sorry我又唔記得mark低食評⋯⋯跟住同行嘅朋友都唔記得食後感⋯⋯因為又係隔咗好耐先post⋯⋯)特濃巴馬臣芝士薯條 配黑松露醬 ($78) ●●●○○冇必要叫嘅薯條🤣我哋睇唔到漢堡包已經跟埋薯條,兩者嘅味道同質感一樣 佢嘅芝士味同M記漢堡用嘅芝士差唔多味 睇吓你哋鍾唔鍾意喇 我就ok嘅🧀同埋黑松露醬唔夠香 薯條對我嚟講幼咗啲😮朱古力奶昔 ($68) ●●●◐○朱古力味幾濃,飲到後面覺得有點太甜 適合螞蟻人🐜creamy不過質感比five guys稀少少🤏🏻因為佢貴過
龍蝦汁海鮮燴闊條麵 ($218) ●●◐○○
流心蘭王蛋美國安格斯牛肉漢堡 ($178) ●●●◐○
配炸薯條、雜菜沙律
特濃巴馬臣芝士薯條 配黑松露醬 ($78) ●●●○○
朱古力奶昔 ($68) ●●●◐○
朱古力味幾濃,飲到後面覺得有點太甜 適合螞蟻人🐜creamy不過質感比five guys稀少少🤏🏻因為佢貴過five guys嗰杯,我覺得伍仁完勝喇🤣
Lotus脆餅半熟芝士蛋糕 ($78) ●●●●○
成餐最好食!芝士味同焦糖味夠濃郁,蛋糕軟熟滑身,而且本身只係微甜所以配Lotus、焦糖醬,甜度恰到好處🍰🤙🏻japjapjap
⚠️10% service charge
📍Route 99
💰: ●●○○○
環境、服務: ●●●●◐