2024-06-18
OPEN RICE 又告訴我 懷疑呢間餐廳有提供優惠俾人寫食評。問我係咪要繼續出食評…有收就…警告違法……。佢搞咩關我鬼事咩,我地呢D人直話直說,一毛子都沒有優惠,亦無需要囉❗️食飯既野大口氣D我唔稀罕人請,我無錢食咩😂請我都要睇下我鍾唔鍾意食喎👻。真金白銀俾錢,最憎俾人屈,要唔要 準備俾埋信用卡記錄你睇 以正清白🫨。❗️❗️繼續出清白POST :睇完戲,去食晚餐。今日是你了🫵[QUE]❗️成日經過都好多人等位,一直沒有機會試食。肚餓到咕咕聲,先來一個2人餐再散點些想食既🤭讓我一次食過夠。❤️❤️❤️松葉蟹 蟹籽沙律,材料簡單,蟹肉、蟹籽、🥒青瓜絲,配適量沙律醬。入口微涷,清新開胃👍。❤️❤️❤️TACO,選了辣味三文魚🐟壽司,紫菜入口爽脆材料足,微辣滋味,好豐富 必食。❤️❤️❤️黃金蟹籽加州卷,賣相好靚❤️,簡單既小壽司配香芒醬,絕對是夏日之選,清新又輕盈。❤️❤️宮崎雞扒意大利飯配低溫水煮雞蛋,主食份量大,飯底是芝士醬,味道濃郁好香芝士味,好味,但有少少膩。❤️❤️❤️明太子醬單骨雞翼 ,熱噴噴的雞翼炸得脆卜卜,好味。❤️❤️❤️甜品是提拉米蘇盒子米麻薯,濃郁的咖啡香味,甜度適中,麻薯煙韌,十分滿足❗️整體黎講,喜歡這裏用餐
繼續出清白POST :
睇完戲,去食晚餐。
今日是你了🫵[QUE]❗️成日經過都好多人等位,一直
沒有機會試食。
❤️❤️❤️
松葉蟹 蟹籽沙律,材料簡單,蟹肉、蟹籽、🥒青瓜絲,
配適量沙律醬。入口微涷,清新開胃👍。
❤️❤️❤️
黃金蟹籽加州卷,賣相好靚❤️,簡單既小壽司配香芒醬,
絕對是夏日之選,清新又輕盈。
❤️❤️
❤️❤️❤️
明太子醬單骨雞翼 ,熱噴噴的雞翼炸得脆卜卜,
好味。
❤️❤️❤️
甜品是提拉米蘇盒子米麻薯,濃郁的咖啡香味,甜度適中
,麻薯煙韌,十分滿足❗️
整體黎講,喜歡這裏用餐環境寧靜,空間寬闊,食物好味,服務員同經理都有禮貌,是近期必食首選❤️❤️💗。