2014-07-06 1486 瀏覽
昨晚同老婆去呢度食放题,食物種類不多飯同麵佔咗一半,癀告賣的餐紙上好多都没有。當D食物來的時候赫了我一跳,我以為去咗小人國食飯,冬蔭功,味噌湯等湯類只有正常的五分一,鱼生用日本鼓油碟裝又細又薄2個人就俾2小件,D寿司同手卷可以睇到師父功夫了得,做得出咁精致小巧旳食物,D鱼生order咗3次之後就唔會再来,D日式咖哩牛肉飯只有2粒牛肉,蓮園的点心上枱的時候我以為係公仔点心添,個外形同口感同食公仔点心無分别,我末去過蓮園,但任何壹間点心專門店都吾應該有的咁嘅出品。上海獅子頭己經好细舊但重要分開一半。講番送既蟹細件唔在講好似食蟹乾咁十分之難食。全晚最食得過嘅就係海南雞飯同西米焗布甸。其實大部份食品都唔係太差只不過食物的份量實在太寒暄。呢的放題最多只值70元。