2021-02-21
小店來說 質素係有驚喜~~~Apm放假d餐廳真係好多人好逼 呢d非常時候 真係唔想同人逼 所以我地今次就行遠少少 去附近嘅工廈搵野食 見到上網呢一間餐廳 d相好似幾靚 我哋就揀咗佢😊~~~上到黎都見到幾檯人 餐牌都唔少選擇 不過佢哋話晚市仲未準備好 所以我哋就揀咗鹹薄餅嚟食 😃~~~🍴法式鹹薄餅配煎蛋藜麥沙律 一共有三款口味 我地就揀咗比較平兩款 分別係菠菜煙三文魚 同洋蔥煙肉野菜 🥦~~~野食一上檯 擺得好靚 即刻影返幾張相 打下卡 鹹薄餅底幾有麥味 兩款口味味道都唔錯 而且份量都多~~~菠菜煙三文魚 菠菜好多 煙三文魚就咁食會有少少鹹 一定要撈埋個薄餅食先好食 洋蔥煙肉野菜都唔錯 佢嘅野菜係椰菜花 好特別 成個味道比起我上次喺中環食嘅法式薄餅專門店更好食~~~小店來講幾驚喜 不過當晚餐就唔夠飽 做下午茶就OK 而沙律菜亦都好用心 用咗乳酪醬 而唔係普通沙律醬 所以冇咁飽膩 同埋冇咁肥~~~另外我地叫嘅兩杯嘢飲都做得唔錯 青蘋果梳打同埋熱洋甘菊 尤其前者青蘋果味好出 又有茶味 好清新~~~推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Boon (觀塘)觀塘駿業里10號業運工廈14樓G室
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Boon (觀塘)
觀塘駿業里10號業運工廈14樓G室