.係大壩街搵嘢食,見呢間cafe都唔錯,就入左去食個early dinner😬Menu有light meal 選擇都幾好👍🏼自家制煙燻豬柳沙律配蜜桃油醋汁好大份沙律🥗豬柳味道咸咸地,每塊都幾厚切👍🏼沙律菜款每樣都有啲,食落幾fresh。劍魚腩醬油漬牛油果他他平時見到既都係蟹肉或三文魚他他,見呢到係配劍魚腩都幾特別。底層係蕃茄、中層係牛油果、面係切粒既劍魚腩,好豐富同份量都幾多,可以同朋友share。劍魚腩雖然係醬油漬醃製,但味道唔會好咸,食落都幾新鮮👍🏼髒髒提拉米蘇應該係店舖既signature🤤賣相好吸引,味道正常,酒香味濃,食落亦唔會好甜。鮮橙湯力咖啡正常發揮,橙味同咖啡味都幾平均👍🏼丸久小山園抹茶鮮奶抹茶味濃,奶都香,質感幾厚實濃郁。呢間cafe有兩層,空間感大,木系裝修感覺和諧,坐得又舒服😌都有幾多打卡位😬

鮮橙湯力咖啡
正常發揮,橙味同咖啡味都幾平均👍🏼

丸久小山園抹茶鮮奶
抹茶味濃,奶都香,質感幾厚實濃郁。