今次幾個人終於可以試哂大部份小食黑豉油炒蘿蔔糕$39 +$3飲桔仔凍冬瓜茶估唔到有驚喜!蘿蔔糕夠熱,四四方方仲好脆面,黑豉油係成個汁係底,直頭好似蒸魚豉油咁上,面層仲有韭菜同怡保芽菜!好好味!冬瓜茶亦係正宗嘅味道!咁親民嘅價錢食到真係好開心🤩咖央多士以為有齊3隻味,原來只可揀一款,要咗榴槤咖央,唔係太重榴槤味不過牛油已經熱溶晒多士都烘得香脆!跟埋一碗魚蛋銀針粉只係$33 不過後上唔記得咗映海南雞下午茶輕量版$45 試咗一嚿啲雞又幾滑!另加小食啲24榴槤炸彈$18/2粒餡都算多不過我就嫌炸得有啲過火!蝦餅$13/2件 就好似唔知食緊啲咩仲好乾!—————————————————————裝修其實唔差,不過位置好似food court格局人手都唔多所以有送餐機械人唔好預有咩好好嘅服務 不過姐姐態度都好好衛生就當快餐店咁啦價錢咁親民 食物質素唔差CP值好高嘅茶餐廳,但星馬菜就真係比較少見同好多小食可以加,值得再來!
今次幾個人終於可以試哂大部份小食
黑豉油炒蘿蔔糕

黑豉油炒蘿蔔糕$39 +$3飲桔仔凍冬瓜茶
榴槤咖央多士

下午茶海南雞飯

海南雞下午茶輕量版$45 試咗一嚿啲雞又幾滑!
輕量海南雞飯

炸蝦餅
D24榴槤炸彈
另加小食啲24榴槤炸彈$18/2粒
餡都算多不過我就嫌炸得有啲過火!
蝦餅$13/2件 就好似唔知食緊啲咩仲好乾!
—————————————————————
裝修其實唔差,不過位置好似food court格局
人手都唔多所以有送餐機械人
唔好預有咩好好嘅服務 不過姐姐態度都好好衛生就當快餐店咁啦