2019-07-11
上網睇到呢度最近裝修完 變身勁靚少女風cafe 即刻要約埋好友來瘋狂影相打卡😙😙來到門口見到咁靚既裝飾已經心心眼 連店入面既裝修同座位都係充滿住粉紅色架 真係好夢幻好靚呀 😍😍 由於我地今日較早入座 可以坐到梳化位 好舒服好chill~食物方面先叫左明太子意粉 超級多明太子呀 個醬汁好creamy 濃味得來又唔會漏 意粉唔會過淋 口感岩岩好勁正 無諗過響cafe 都可以食到咁高質既意粉!😋草莓繽紛冰淇淋鬆餅 加麻糬(+15) 即叫即做的waffle 外脆內軟 裡面的麻糬夾心好qq 好正 仲配上三款唔同既醬 有煉奶 士多啤梨醬 同楓糖漿 個人最鐘意楓糖漿 不過就算唔落醬個waffle本身都已經好香好夠味架喇 加埋上面既cream 同雪糕 食每一啖都好幸福呀 🥰 本身仲諗住叫兩樣野唔夠食 點知我同朋友兩個食完個意粉同waffle 已經勁飽 哈哈飲品 我點左大馬士革玫瑰花茶 除左糖同奶可以自己調配之外 仲附上一粒棉花糖 可以放埋落杯茶度 好可愛🤭朋友點既柚子冰茶 無飲到但佢話好好味 !呢度裝修後食物依然咁好味 又有得慢慢影靚相 呢餐真係食得好開心+滿足呀🥳
朋友點既柚子冰茶 無飲到但佢話好好味 !