一開始係畀小熊特飲吸引,上到門口先知呢間cafe係好igable嘅打卡餐廳💗門口位已經係好岩打卡,有大大個logo同好似入咗叢林嘅裝飾~雖然餐廳唔係話算好大,但都感受到每個地方都有心思咁去做佈置。成個餐廳都以花做主題🌸🌺有成幅花牆粉紅花牆~🌸好啱啲少女們或者一班女仔嚟打卡影相食嘢👍最特別嘅係呢間餐廳有一隻好可愛嘅賓尼兔🐰中間有一個好大嘅活動空間俾佢玩同休息~睇得出店主對呢隻動物放咗好多愛心同心思👍呢隻賓泥兔非常黏人,會主動去行入人群中間,所以入嚟嘅時候店員會提醒有啲咩要注意同佢互動嘅時候要小心嘅地方~呢個位好細心👍而餐廳係走宮廷風,連啲枱凳都好公主😆有兩個特別位係好似雀籠咁嘅設計如果一班朋友可以嚟一齊傾偈打卡都係好好嘅地方😁所以成間餐廳佈置都好有氣氛💗我覺得最有心思係佢嘅餐具都有用心篩選,連餐巾都特登用花花嘅Pattern👍可見店主用心香辣南美海蝦意粉上碟嘅時候已經好靚,醬料非常之濃郁🤤鍾意濃味嘅朋友好啱食小熊粒粒草莓牛奶🍓🥛我係比呢一個特飲吸引嚟嘅,係一個小熊嘅雪冰造嘅,所以打卡真係好靚明太子雞翼日本南瓜薯餅小食我叫咗兩款,都炸得好脆,特別係日本南瓜薯餅,炸得啱啱好綠茶紅豆熔岩石山

最特別嘅係呢間餐廳有一隻好可愛嘅賓尼兔🐰
中間有一個好大嘅活動空間俾佢玩同休息~
睇得出店主對呢隻動物放咗好多愛心同心思👍

而餐廳係走宮廷風,連啲枱凳都好公主😆
有兩個特別位係好似雀籠咁嘅設計

香辣南美海蝦意粉
上碟嘅時候已經好靚,醬料非常之濃郁🤤
鍾意濃味嘅朋友好啱食

小熊粒粒草莓牛奶🍓🥛

日本南瓜薯餅
小食我叫咗兩款,都炸得好脆,特別係日本南瓜薯餅,炸得啱啱好
明太子雞翼

綠茶紅豆熔岩石山 Lava Toast(需時10-15min)
又係另一個打卡一流嘅甜品,好多唔同嘅食材夾埋一齊,好豐富,而且一切開就有流心
綠茶紅豆熔岩石山 Lava Toast

最欣賞嘅喺呢度嘅店主會好親切幫大家影好多唔同嘅靚相,好推介值得一班女仔嚟過一個下午💕