餐廳: 永年士多 (香港逸東酒店)
資訊:

2024-12-20 94 瀏覽
嚟到佐敦見到哩間餐廳裝修超特別😮就比佢吸引咗入嚟食😂🍲自選麵(粗麵)微咖哩辣 $77車仔麵緊係要夾粗麵先係最match😆份量勁大碗 我加咗牛腩 魷魚 蜂巢豆腐 吉品飽魚四個餸😆 ps: 加唔同餸唔同價錢$18飽魚都大粒而且煮得唔會好韌👍🏻湯底加咗咖哩辣醬 超惹味又唔會太咸😋🌶️辣串Combo X燒賣 $39哩個Combo有豬腸+牛柏葉+魚蛋+燒賣各一串 魚蛋係陳皮魚蛋嚟勁彈牙🤤 牛柏葉同豬腸都整得冧勁入味 個醬偏辣但愈食愈過癮😋🥬蠔油生菜$20生菜係西生菜嚟☺️ 比常見嘅生菜食落更脆更嫩😋平時食得多肉食翻啲菜感覺上會健康啲😆💬 餐廳用懷舊嘅裝修令人覺得好親切🥹 店入面仲有架舊式車仔麵檔嘅車仔 連埋牆幅畫令人諗翻起以前細個嘅時候🥹 真係勁啱打卡📸🧀🧀🧀🧀📍 永年士多 (香港逸東酒店) (佐敦)佐敦彌敦道380號香港逸東酒店地下1號舖 #廟街 #油麻地警局 #油麻地
嚟到佐敦見到哩間餐廳裝修超特別😮

湯底加咗咖哩辣醬 超惹味又唔會太咸😋

🌶️辣串Combo X燒賣 $39

🥬蠔油生菜$20

🧀🧀🧀🧀

📍 永年士多 (香港逸東酒店) (佐敦)
佐敦彌敦道380號香港逸東酒店地下1號舖

#廟街 #油麻地警局 #油麻地