2022-02-17 976 瀏覽
Bookmark 左間餐廳好耐,終於去左試…同朋友兩個人睇個menu研究左勁耐,因為佢太多唔同套餐,想食嘅野D set 又好似冇餐咁….最後打算散叫…但個姨姨勁好人,勁快手咁同我地叫左兩個一人套餐,同我地慳錢,但一人有杯豆漿飲!! 酸辣涼皮有大豆芽菜同青瓜配料,但就好一般….個味好淡,又唔係好夠酸,辣就算OK,但唔係好夠香,涼皮就質感好好,好薄又好夠凍! 金牌夾饃即叫即整,熱辣辣好正!! 個皮包著滿滿的餡,食到最後都仲有餡!個皮加餡夾埋唔會好鹹又唔乾,個配搭得好好!! Biang Biang麵!! 超好食!! 麵質厚但唔會好粉,極有咬口同彈牙,食嘅時候D麵都好易痴到D醬汁一齊食,,D醬汁都比得夠多,而且香辣香口惹味!! 腩肉都比勁多,肥瘦平均,仲要好夠淋!!咁多樣最中意就係食個!! 涼拌青瓜,同市面上都差唔多,正正常常,青瓜清爽入味,個辣汁夠鹹,夾埋青瓜食岩岩好! 跟餐送無糖豆漿,飲得出係現磨的豆漿,但可能D豆一般般,唔係好香豆漿味…. 整體黎講,食物中上,份量都好大,價錢合理,推薦!!

整體黎講,食物中上,份量都好大,價錢合理,推薦!!