金馬倫道有好多日本餐廳今次呢間喺我嘅bookmark list入邊已經好耐因為我自己一個食午餐,所以就揀咗壽司六件呢度嘅午餐Set都有好多選擇壽司六件 $108火炙三文魚三文魚嘅色澤好靚,而且燒過之後好香,雖然唔算好多魚油,但係都做到入口即溶帆立貝帆立貝肉質好彈牙,而且仲有陣陣嘅柚子香油甘魚食得出好新鮮肉質結實,本身已經有醬油喺上面,就咁食都好夠味明太子帆立貝沙律軍艦我係明太子愛好者點可以唔試吓,明太子份量唔算好多但係都幾突出辣三文魚軍艦辣味嘅三文魚,辣得黎非常刺激又過癮葱吞拿魚腩軍艦蔥花吞拿魚茸一啲根都冇,而且蔥花味非常香三文魚刺身兩片 (+$15)去到加購嘅部份,我叫咗兩樣嘢,其中一樣就係三文魚刺身,雖然唔係腩位,魚油唔係特別香,但係都真係好新鮮火炙左口魚邊壽司 (+20)呢個係我覺得成餐最好食嘅,左口魚邊燒過之後,魚油真係好多好香,入口即溶之後如有仲係齒頰留香整體來講一樣令人失望嘅嘢都冇而且呢個價錢仲非常之抵食見到佢哋午餐仲有Omakase食最平三百幾蚊就有交易除咗壽司刺身類,仲有其他熟食可以選擇
金馬倫道有好多日本餐廳
今次呢間喺我嘅bookmark list入邊已經好耐
因為我自己一個食午餐,所以就揀咗壽司六件
呢度嘅午餐Set都有好多選擇

壽司六件 $108
火炙三文魚
帆立貝
帆立貝肉質好彈牙,而且仲有陣陣嘅柚子香
油甘魚
食得出好新鮮肉質結實,本身已經有醬油喺上面,就咁食都好夠味
明太子帆立貝沙律軍艦
辣三文魚軍艦
辣味嘅三文魚,辣得黎非常刺激又過癮
葱吞拿魚腩軍艦
蔥花吞拿魚茸一啲根都冇,而且蔥花味非常香

三文魚刺身兩片 (+$15)
火炙左口魚邊壽司 (+20)

整體來講一樣令人失望嘅嘢都冇
而且呢個價錢仲非常之抵食
見到佢哋午餐仲有Omakase食
最平三百幾蚊就有交易
除咗壽司刺身類,仲有其他熟食可以選擇
2021-07-28