2024-08-28 72 瀏覽
尖沙咀健康午餐又一選擇,有得自選多款沙律Combo,一共有9款口味可以揀,仲要每一款口味同醬汁都唔同😋+$25仲可以有餐湯或咖啡👍🏻同朋友想輕食lunch呢到絕對岩曬!細食嘅話可以揀個2拼!咩都想試嘅我地分別叫左韓式牛肉椰菜花碎沙律、青辣雞肉長通粉沙律、西蘭花雞胸芥末沙律仲有希臘式吞拿魚沙律!韓式牛肉椰菜花碎沙律估唔到又幾惹味!好多牛肉碎,椰菜花清新爽口,牛肉味都幾香。而西蘭花雞胸芥末沙律嘅雞胸都幾薄又嫩。另一款同樣惹味嘅有香辣雞肉長通粉~超多長通粉,雞肉碎就少少,不過食曬就會都飽嘅!希臘式吞拿魚沙律都係吞拿魚得少少,勝在有少少Feta Cheese同多沙律菜🤣見佢地而家有限時甜品牛角包窩夫,即刻試左蜂蜜柚子!即叫即烘烤,窩夫外層好酥脆,表面有一層焦糖,香香甜甜,層次豐富🥐Matcha Latte估唔到都有驚喜!拉花好靚,抹茶味道濃郁😋