2025-02-03 0 瀏覽
我想同你一齊食…誘惑我的印度香料燒雞🤭一入門口👀裝修幾有格調。食印度嘢都係鍾意食傳統菜式,單點印度香料燒雞、Tandoori Chicken Masala 同埋 Garlic Naan印度香料燒雞一上枱已經聞到好香嘅香料味,雞肉燒得外皮香脆,入面仲好嫩滑,蘸埋佢哋特製嘅醬汁,味道更加豐富。Tandoori Chicken Masala,呢道菜嘅香料味更加濃郁,雞肉煮得好入味,醬汁香濃但唔會太辣,配埋飯或者 Naan 食都一流。Garlic Naan新鮮出爐嘅 Naan 熱辣辣,蒜香味好突出,口感鬆軟有咬口,點埋咖喱汁食真係無得彈。整體嚟講,CARAT Fine Indian and Mediterranean Cuisine 嘅食物質素幾好,鍾意食印度菜嘅朋友可以一試!CARAT Fine Indian and Mediterranean Cuisine📍尖沙咀寶勒巷6-8A號盈豐商業大廈4樓#尖沙咀美食#尖沙咀印度菜#尖沙咀好去處 #印度咖喱#尖沙咀餐廳
我想同你一齊食…

誘惑我的印度香料燒雞🤭

印度香料燒雞