尖沙咀平日辦公時間午餐, 價錢略高於,快餐店,茶餐廳。 但店內環境 比這兩者都好得多! 適合行政午餐, 可以同客傾下, 『Sales』以如此可控價錢 請客戶午飯, 肯定冇老細會詐型, 或懷疑你攞啲乜單返公司claim! 如果以為是『中伏』, 肯定是以在尖沙咀的酒店餐廳食午餐作定位。 不過如果我帶客去酒店餐廳 ,單『刁』肯定過一百萬啦!這裏價錢比酒店實惠好多! 但任何事情總有進步的空間! 此店亦還需努力,加強各方面的 競爭力! 總體還是不錯的!也試過黃昏去Freeflow 我哋呢啲『Sales 』絕對完全可控, 晚上朋友或客戶聚會, 環境舒適, 音樂不錯, 好處是地點方便,兩鐵交匯。好友們放工後聚會,完了後 各有各散 回家方便。 其實良朋歡聚,最麻煩的是要找到各人都方便的聚腳點。 這位置不錯! 另一亮點: Barmaid 出類拔萃
這裏價錢比酒店實惠好多!

另一亮點: Barmaid 出類拔萃
2018-12-10