招聘中
$17,000-$23,000
月薪
餐廳: Amitie Kitchen
資訊:

厚福街有好多餐廳,而最近發現呢間樓上西餐廳超推介,嘢食好高質,環境都坐得好舒服,適合同朋友嚟慶祝生日😌火灸半熟三文魚伴紫蘇葉莎莎 🍣 前菜超推介呢個火炙半熟三文魚,有少少日式fusion嘅感覺,三文魚份量好多,配埋沙律菜幾好食 🥗 辣蕃茄汁花甲天使麵 🍝 呢個天使麵好好食,用咗花甲同埋少少辣辣地嘅蕃茄汁調味,好開胃 🍅 美國頂級西冷扒(8oz) 🥩 揀咗西冷扒做另一個主食,肉質唔錯,亦都好有肉汁,可以揀自己想幾多成熟,配菜方面有蘿蔔、粟米、青豆同埋薯仔🥔朱古力香蕉金寶 🥧以前食過蘋果金寶,朱古力香蕉通常呢個配搭係喺香蕉船度先會見到,呢個整得好出色,新鮮焗出嚟,當然朱古力同香蕉呢個配搭係無敵㗎啦 🍫 開心果咖啡 ☕️ 最近好興開心果,估唔到有開心果咖啡😌 好濃嘅開心果味,原來都幾夾架喎👍

火灸半熟三文魚伴紫蘇葉莎莎 🍣
火灸半熟三文魚伴紫蘇葉莎莎

辣蕃茄汁花甲天使麵 🍝
辣蕃茄汁花甲天使麵

美國頂級西冷扒(8oz) 🥩
美國頂級西冷扒(8oz)

朱古力香蕉金寶 🥧
朱古力香蕉金寶

開心果咖啡 ☕️
開心果咖啡
火灸半熟三文魚伴紫蘇葉莎莎
辣蕃茄汁花甲天使麵
美國頂級西冷扒(8oz)
朱古力香蕉金寶
開心果咖啡