🎏️ 食盡油尖旺 — Burger mate✨ 尖沙咀和牛小店漢堡包🍔➖➖➖➖➖其實近期都越來越多大型連鎖快餐店,同時都有唔少小店冒起,咁我哋當然要支持下小店呢啲時勢佢哋都好需要支持🥺 今次就試咗呢間有外國人主理嘅Burger mate!! 主打有日本A5和牛漢堡包🤤🍔 的確唔惹少!美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)🍔 頂級A5日本上州牛和牛漢堡 $130🍔 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125🍟 黑松露薯條 $65我哋分別叫咗兩個漢堡,一個就係用日本A5另一個就classic 安格斯🤣 兩個都非常似樣老實講,唔係幾分到😂 的確佢嘅A5係好食啲,識落感覺牛味重啲香口啲,但整體其實都係差不多,都係非常Juicy 而且都幾大份,一個都足以飽死🤤 好彩係兩個漢堡包中間都夾咗蕃茄同埋生菜,中和返個油膩感另外其實都幾欣賞佢個黑松露薯條,真係勁多黑松露直頭嚟見到一pat pat😤 薯條都係比較粗身嗰隻,會越食越上癮絕對必叫!💰Total: $130 per person✅ 店內環境正正常常唔算太大間,漢堡包嘅性價比都中規
➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

🍔 頂級A5日本上州牛和牛漢堡 $130
🍔 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125
🍟 黑松露薯條 $65

💰Total: $130 per person

✅ 店內環境正正常常唔算太大間,漢堡包嘅性價比都中規中矩啦,以齋食漢堡包嚟講佢都算值得翻兜嘅😏

➖➖➖➖➖
📍 Burger Mate (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖