2023-11-06 87 瀏覽
最鍾意食呢一間有好多分店㗎,今日第一次係今尖沙咀呢一間食嘢😋😋呢度有扒食㗎😋好肚餓叫個扒食先 ,皇牌鐵板餐—招牌🐮黑椒牛柳跟飯,七成熟配羅宋湯仲有丹麥多士添🥰🥰 飲品當然係叫特色啲嘅🍋咸檸七啦大大杯呀! 個湯好多菜㗎👍丹麥多士脆卜卜好好味👍牛柳嚟啦黑椒汁自己鍾意落幾多就幾多👍但係個黑椒汁唔辣㗎😋所以落曬都冇問題😍我哋係跟飯🍚嘅你睇下個飯幾大個,啲牛柳呢真係七成熟呀軟淋淋啖啖肉好juicy💯💯我朋友就成日都喺度食常餐㗎啦,所以佢係常餐嘅坐上客,招牌秘製香辣魷魚公仔麵配太陽蛋同丹麥多士,將啲太陽蛋嘅蛋黃點丹麥多士食👍仲好味呀😋如果塊丹麥多士大啲就好喇😅 每次嚟食都係食呢個魷魚麵㗎👍因為啲魷魚係好彈牙好爽口嗰個醬汁撈埋落啲麵度真係回味呀😋😋呢個係我精心嘅推介💯💯 最勁係嘢飲紅豆冰好大杯呀👍啲紅豆軟淋淋唔太甜 一流💯💯仲有呢度啲奶油多十分之脆口同埋惹味㗎😋龍城冰室 地址: 尖沙咀金馬倫道23-25號地舖

仲有呢度啲奶油多十分之脆口同埋惹味㗎😋

龍城冰室