📍#喜天丼最近有股熱潮食天丼~ 不過有龍蝦天婦羅真係夠哂特別, 食過包你有回憶點 !✧伊勢海老天丼 $198$200都唔駛, 竟然食到澳洲龍蝦, 仲要大大隻!! 成隻龍蝦拆肉後都有3,4舊, 啖啖肉仲好新鮮彈牙; 仲有其他炸物超豐盛, 有冬菇🍄‍🟫茄子🍆秋葵🫛流心玉子🥚, 咬落係流心架,天婦羅粉漿好脆薄; 今次我地揀左蕎麥麵, 都好爽口, 果然係人氣之選~✧串燒燒明太子雞肉 - 好濃味而且有芝士, 最喜愛食呢款雞心 - 鹽燒雞心無腥味易入口,仲好彈牙薄牛舌青蔥卷 - 牛舌不會太乾, 夾青蔥好惹味豚肉蘆筍卷 - 食落好清爽, 可減退油膩感豚肉牛油果卷 - 好特別, 出奇地夾燒青椒 - 面頭有少少木魚碎, 無咁青草味燒粟米 - 燒得好香牛油味, 好清甜我比較喜歡呢間小店有主食天丼之餘, 仲有啤酒串燒,同朋友黎把酒談心就最岩啦~ 而且裝潢好日式, 有D似去左日本居酒屋一樣~推薦!!୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧📍 喜天丼 🏠 尖沙咀白蘭軒道2號富峰行地下B, C及D號舖
📍#喜天丼

✧伊勢海老天丼 $198

✧串燒
燒明太子雞肉 - 好濃味而且有芝士, 最喜愛食呢款
雞心 - 鹽燒雞心無腥味易入口,仲好彈牙
薄牛舌青蔥卷 - 牛舌不會太乾, 夾青蔥好惹味
豚肉蘆筍卷 - 食落好清爽, 可減退油膩感
豚肉牛油果卷 - 好特別, 出奇地夾
燒青椒 - 面頭有少少木魚碎, 無咁青草味
燒粟米 - 燒得好香牛油味, 好清甜

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧
📍 喜天丼