2023-06-02
位於尖沙咀天文臺道嘅墨西哥餐廳,整體黎講都好有情調,兩個人拍拖,朋友聚會食飯一流。Buffalo chicken Nachos $138到呢到一定要試下佢哋嘅Buffalo chicken Nachos,大大份墨西哥脆片,配上醬汁加埋水牛味雞肉絲,一塊接一塊,完全停唔到口,配酒都好一流。Lamb mince, mint and cheese quesadilla $138墨西哥酥餅一份有四件,我地叫左羊肉個款,食落羊味唔算好濃,但係香料風味十足,配搭埋墨西哥菜百搭嘅牛油果醬,正!Pulled beef Burrito $148呢一個真係好有驚喜,牛肉卷餅一份切開左兩個,勁大舊,而且每一啖味道層次好豐富,有牛肉味,加埋香料風味,外層卷餅仲可以點自己中意嘅醬汁,諗返起都回味無窮。Suntory Premium Black $98Infused Ice Tea $72整體黎講份量好足夠,氣氛又好浪漫,啱哂試下同另一半嚟食,或者同朋友嚟開心一晚啦!
呢一個真係好有驚喜,牛肉卷餅一份切開左兩個,勁大舊,而且每一啖味道層次好豐富,有牛肉味,加埋香料風味,外層卷餅仲可以點自己中意嘅醬汁,諗返起都回味無窮。 Suntory Premium Black $98
Infused Ice Tea $72