🍴午餐時間,好同事話帶我出去食好野,原來就係食牛坑腩麵!崩沙腩作為店內招牌,緊係要叫黎試下啦!仲要係$50蚊碗咋!尖沙咀邊度仲有咁平既崩沙腩呀!🔅崩沙腩米粉$50崩沙腩牛味濃郁,肉質經過炆煮後非常軟腍,半筋帶肉,肥瘦均勻,份量亦很多。米粉份量充足,加上蔥蒜搭料,令筆者回味無窮。🔅崩沙腩河粉+魚片頭$50+6魚片頭爽口彈牙,與崩沙腩很匹配。河粉順滑,份量一樣充足,湯底唔會太油。🔅加配油菜+$12唐生菜配蠔油,食下菜吸收返纖維,個人感覺健康啲,生菜爽口翠綠,不錯。🥤凍檸檬茶(走甜少冰)+$8🥤凍檸檬水(少甜少冰)+$8正常茶餐廳水準,檸檬片冇苦澀味👍🏼🔸大力推薦崩沙腩!以呢個價錢響尖沙咀食到咁好食既牛腩真係好難得👍🏼店員亦很有禮貌,上餐時間快,對於得一小時飯鐘既打工仔特別緊要,而繁忙時間唔好介意要搭枱。📍尖沙咀漢口道17號新聲大廈地下F及G號舖

🔅崩沙腩米粉$50

🔅崩沙腩河粉+魚片頭$50+6

🔅加配油菜+$12

🥤凍檸檬茶(走甜少冰)+$8
🥤凍檸檬水(少甜少冰)+$8
正常茶餐廳水準,檸檬片冇苦澀味👍🏼

📍尖沙咀漢口道17號新聲大廈地下F及G號舖
牛坑腩+魚片頭