原來音樂餐廳以前喺大角咀嘅時候已經有幫襯過,估唔到依家開咗喺尖沙咀K11,地點更加方便,當然要去捧場。餐廳逢星期四至日晚都會有DJ環節或者音樂演出,啱晒鍾意聽歌嘅朋友。雖然我哋今次午市時段嚟冇歌聽,但餐廳環境依舊係非常舒適,靜靜哋啱晒拍施或者同fd聚會。佢哋嘅Brunch & Lunch menu都非常抵食,除咗自選嘅主菜之外,仲會配餐湯或者沙律,另外又可以再加小食同甜品。Lost Star All Day Breakfast $138All day breakfast好豐富,除咗有4選1嘅主食,仲有壓縮魚子醬牛乳滑蛋、烤蘋果、烤馬鈴薯、英式焗豆、田園沙律、法式奶油焗薯同迷你牛角包。主食我哋揀咗慢煮美國雞胸肉,雞胸肉一d都唔嚡,提供豐富蛋白質。個炒蛋都好嫩滑好creamy。香烤新西蘭肉眼(8oz) $188我哋仲叫咗份肉眼扒,牛扒肉味濃郁,肉質腍嫩,中間仲keep到粉嫩有肉汁,唔會overdone。配菜方面就有烤南瓜同番薯。水牛城雞翼(3件) +$38加配咗水牛城雞翼,個醬汁辣辣哋好惹味。Matcha Affogato +$38最後當然要食埋甜品,呢款Matcha Affogato賣相

香烤新西蘭肉眼(8oz) $188

水牛城雞翼(3件) +$38
加配咗水牛城雞翼,個醬汁辣辣哋好惹味。

Matcha Affogato +$38
最後當然要食埋甜品,呢款Matcha Affogato賣相精緻,用上香濃抹茶配雲呢拿雪糕,甜中帶甘。

Mocha $52
朋友叫咗杯mocha,個咖啡杯好靚,咖啡香濃幼滑仲好香朱古力味。

Lost Stars Livehouse Bar & Eatery (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓222A號舖