2024-12-20
琴日喺尖沙咀誠品買聖誕節禮物,見到誠品2樓開咗一間《滿香濃》,行到肚餓不妨嚟試吓呢間!性價比好高,就算喺樓上返Office放飯黎都唔錯👍🏻環境乾淨衛生!除咗主打外賣,尖沙咀分店設置堂食方便我喺呢度行街過嚟食嘢坐吓啊😝美食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🩵麻油雞湯麵 (暖身養顏)hkd62慢燉雞肉,滑嫩多汁,融合香醇麻油與老薑的滋味,湯頭溫潤而濃郁,讓人一口喝下便感到從心底升起的暖意。搭配彈牙的麵條,是冬季不可錯過的滋補佳品。吃上一碗,既能暖身,又能養顏,是女性冬日進補的首選。🩵蒜香麻醬涼麵(微辣)hkd$28好香蒜蓉麻醬~麵質啱啱好,唔會太硬太腍,好似我哋平時食開嘅冷麵!超開胃🤤🩵經典台式酸辣湯 hkd32小小微辣,唔食辣都可以接受到,湯裏便有好多食材,成碗碗仔翅咁呀!🩵 經典鲜嫩滷牛筋牛展 hkd38牛展同牛筋炆到好腍!好入味!呢個必點啊~😋🩵懷舊滋味滷雞翼 hkd$28雞翼咬落去好易脫骨啖啖肉😋滷水味好入味😍🩵豆乳味噌鰹魚蔬菜湯hkd24豆乳味噌嘅豆腐,好特別有煙靭口感,好足料啊成碗湯!🔥🔥推廣活動優惠🔥🔥於任何一間《滿香濃》消費後可免費獲贈精美卡片一張,於每間店內分別集蓋兩個單色圖層印章,收集滿四個顏
美食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
牛展同牛筋炆到好腍!好入味!呢個必點啊~😋
🩵懷舊滋味滷雞翼 hkd$28
雞翼咬落去好易脫骨啖啖肉😋滷水味好入味😍
🩵豆乳味噌鰹魚蔬菜湯hkd24
豆乳味噌嘅豆腐,好特別有煙靭口感,好足料啊成碗湯!
🔥🔥推廣活動優惠🔥🔥
於任何一間《滿香濃》消費後可免費獲贈精美卡片一張,於每間店內分別集蓋兩個單色圖層印章,收集滿四個顏色,顧客將完成一幅具台南文化象徵的畫作,非常值得收藏,更可兌換當日精選小食!!
《滿香濃》 @moonxn.tw
📍尖沙咀分店:香港尖沙咀梳士巴利道3號星光行2/F 📍金鐘分店:香港金鐘夏愨道18號海富中心二樓69號舖 📍北角分店: 香港北角炮台山宏安道2-12號宏輝大廈地下5號舖 營業時間:星期一至日11:00am - 8:30pm