2022-06-17
呢間沾麵應該好多人食過但今次真係我第一次食👅食過一次真係不得了好好食‼️食完已經好想快出post 介紹比大家😍一路打同整圖已經想再食🤭🔸極上芝士蟹皇沾麵(龍蝦湯)🦞$159+$8芝士蟹皇係蟹膏加芝士,個蟹膏真係不得了🤩超多😙而芝士份量超多仲可以拉絲🧀兩樣嘢夾埋一齊食超正😚龍蝦湯加咗$8🦞岩岩黎到出哂煙超熱🔥龍蝦味好夠,唔會好咸🙌🏻而湯裡面有好多豬肉但就柴🐷而拉麵火灸叉燒係MVP‼️應該係上面有焦糖再燒,甜甜地🤪叉燒都好淋,超級好食🤤而溏心蛋就冇咩味🥚拉麵份量好多,拉麵係涷嘅但沾落湯就好熱🥵加埋一齊就中和返😆🔸特製八代海赤老沾麵🦐$99海赤老湯蝦味好重💫但偏鹹🫢朋友要加七味粉都話湯覆蓋咗七味粉🫣但我覺得個湯係ok嘅😙湯裡面同樣有豬肉但都係柴🫠而拉麵叉燒同上面一樣🙌🏻而最後都加咗湯,飲落都Ok😜🔸餐廳有個promotion係ig story tag佢地ig 就有$100 coupon,但就係20張5蚊 coupon, 1次用一張😹
🔸極上芝士蟹皇沾麵(龍蝦湯)🦞$159+$8
🔸特製八代海赤老沾麵🦐$99