2025-01-28
黎到尖沙咀呢邊 慣經過呢間餐廳想食好耐 終於約到日同朋友一齊慶祝食🥳🤤Main 蜜瓜帕馬火腿沙律配巴馬臣芝士,松子仁&黑醋橄欖油汁蜜瓜、帕馬火腿用料上乘,而且好新鮮,配上芝士、黑醋汁,酸甜開胃,蜜瓜、帕馬火腿呢個經典搭配,一定唔會出錯吞拿魚牛油果泡沫他他配自製羅勒油味道非常特別,特別值得一提係自製羅勒油好香,同時配上牛油果嘅奶油味,再融合吞拿魚他他,口感軟滑細膩和風醬油大蝦煙肉扁意粉大蝦肉質彈牙,扁意粉口感極佳,和風醬油調味啱好香煎牛風門柳封門牛柳牛味香濃,烹調嘅方式令牛柳外面有脆口感覺,內裏Juice,再配上自製青醬抺,提升牛肉香味!DrinkPearadise 同 Passionate night兩杯都好好喝🥰前者係雪梨味,味道偏甜一啲,雖然有酒精,香甜雪梨味好易入口,而且設計好有特色,適合打卡,後者係熱情果味,好fresh🏷️The Pearl📍加連威老道20-22號瑞生尖沙咀酒店4樓
🤤Main
蜜瓜帕馬火腿沙律配巴馬臣芝士,松子仁&黑醋橄欖油汁
吞拿魚牛油果泡沫他他配自製羅勒油
和風醬油大蝦煙肉扁意粉
大蝦肉質彈牙,扁意粉口感極佳,和風醬油調味啱好
香煎牛風門柳
Drink