餐廳: 南海一號
資訊:

2021-10-14 1372 瀏覽
◦•●◉✿✿◉●•◦ 👵🏻👴🏻一向鐘意食中餐多過西餐🤤 今次👵🏻同朋友試咗呢間中餐廳就覺得幾高質💙⁡🪄金榜醬煮大蝦🍤呢個係餐廳嘅必食推薦😗 一上碟見到超大隻蝦🤩~ 啖啖蝦肉都沾金榜醬一齊食,呢個醬有少少似喇沙,不過再濃味少少🤏🏻夾埋一齊係好食嘅!會想再食呢道菜🤓⁡🪄濃湯過橋象拔蚌 👵🏻好鐘意食象拔蚌🤤呢個象拔蚌好爽口,配埋麵包乾同埋濃湯(有少少似龍蝦湯)真係好好味😋成碗清哂😗⁡🪄麻辣蜂巢脆豆腐蜂巢脆豆腐吸咗d麻辣味好惹味🤤 唔覺唔覺食咗好多舊🥺😗⁡🪄龍蝦湯泡貴妃飯🦞 最鐘意食泡飯有脆脆&龍蝦湯🤤 呢個龍蝦湯味道濃得嚟唔會好漏👵🏻又係好快就清咗碗飯😆呢個都係餐廳推薦菜式 值得一試的☺️⁡🪄即燒片皮鴨🦆 呢個有少少失望😮‍💨 皮唔夠脆同埋肉有少少鞋~ ⁡Overall覺得大部分叫嘅菜式都好好味🤤 而且餐廳環境好好👍🏻有得對住海景而且裝修靚絕對會想再嚟多幾次🤓 下次要同👴🏻試試😂🤣
◦•●◉✿✿◉●•◦

👵🏻👴🏻一向鐘意食中餐多過西餐🤤
今次👵🏻同朋友試咗呢間中餐廳就覺得幾高質💙

🪄金榜醬煮大蝦🍤
呢個係餐廳嘅必食推薦😗
一上碟見到超大隻蝦🤩~
夾埋一齊係好食嘅!會想再食呢道菜🤓

👵🏻又係好快就清咗碗飯😆
呢個都係餐廳推薦菜式 值得一試的☺️

🪄即燒片皮鴨🦆
呢個有少少失望😮‍💨
皮唔夠脆同埋肉有少少鞋~

Overall覺得大部分叫嘅菜式都好好味🤤
而且餐廳環境好好👍🏻