2024-03-01
尖沙咀附近有唔小嘅韓國餐廳🇰🇷上openrice 見到啲評價又唔錯😚環境又好似幾靚幾舒服咁✨仲有小編想食好耐嘅醬油蟹🦀添!🍴醬油蟹配牛油飯 $348醬油蟹十分新鮮🥰仲好鮮甜!配埋濃郁嘅牛油🧈飯,啖啖都係幸福味道👅🍴葛根辣拌冷麵 $88麵嘅份量十足,麵條比較長,配有一把較剪比大剪短😙麵條Q彈,辣醬拌得均勻🖖🏻涼浸浸咁,最啱夏天食🥰🍴炸蛋梳乎厘 $68性價比幾高🤣份量好大份😯食完都應該飽飽地🤣上枱熱辣辣🔥最上層係芝士🧀仲有拉絲效果添😙入面仲有小小洋蔥粒粒🧅幾有口感🥰蛋食落個口感都幾得意🤣都有小小似疏乎厘!🍴韓式薯仔煎餅 $98呢個係經典韓式小食🤪薯仔煎得金黃色🔥外層香脆,入面就小小軟身😆仲帶有蔥花嘅清香✨整體都唔錯!可以叫下!🥰🍴朱古力·旋風 $38朱古力🍫味幾濃郁😙唔算太甜,可接受!🍴Jolly Pong 上面有好多脆脆✨增加左口感✨但相對上就有小小甜🤣🍴韓式手作雪糕 $28@1我哋揀左豆腐口味同柚子口味🥰柚子味勁好食!😙好清新嘅感覺😆🖖🏻
🍴醬油蟹配牛油飯 $348
🍴葛根辣拌冷麵 $88
🍴炸蛋梳乎厘 $68
🍴韓式薯仔煎餅 $98
🍴朱古力·旋風 $38
朱古力🍫味幾濃郁😙唔算太甜,可接受!
🍴Jolly Pong
上面有好多脆脆✨增加左口感✨但相對上就有小小甜🤣