2023-03-13 2582 瀏覽
佢開業戈陣去,幾位好有心機既年輕人,好吧我路過就入左去,講真佢油到成間消防局甘真係吾係好想入哈哈我叫左惟一一個選擇,蝦面,一上嚟嚇我一跳,個碗真係大,碗面同啲湯我好辛苦先用一分鐘食完,完全係一個大男人12點放飯時間好難餓住去享受佢細心既烹調,最後我行左去兩送飯,相熟既「戶戶送」姐姐話:甘晏既,我話係阿食第二餐了,姐姐話95蚊碗面你係我度食到嘔都得,雖然率直,但係事實我真心支持你地嫁,面好食湯好飲,又夠濃,如果可以調整一下個好鬼慢既電爐,快手啲,面多少少湯多少少吾會浪費你地好多成本加油支持年輕人,創業吾容易,希望你真心睇到,改善後,你擺個牌係門口話啲面多左我經過見到入嚟幫親哈哈