2023-06-06 13 瀏覽
想去無咁吵鬧嘈雜嘅酒吧餐廳,揾到呢間係內街後巷嘅Zucco!環境好寬敞,樓底高,牆身有藝術畫裝飾,中間有一個大螢幕播住音樂mv,好有氣氛!👉🏻煙三文魚牛油果薄餅 $138薄脆pizza,切到六塊,每件都有煙三文魚同牛油果,係足料嘅!三文魚嘅煙燻口味加埋牛油果嘅柔和風味,好夾,而且芝士濃郁,有拉絲效果! 👉🏻芝士田螺焗薯茸 $88薯茸經過烤焗後,表面焦香酥脆,內裡軟綿,最欣賞都係個芝士,加埋啖啖肉嘅田螺,味道好突出!👉🏻香煎鵝肝多士 $98我的最愛,鵝肝夠 creamy,口感柔軟,醬汁調教得剛剛好,好想食多幾件!👉🏻香煎牛小扒 $108共四件,幾體貼係切好上,已落好鹽同胡椒,肉質唔鞋!👉🏻Endless Summer $98呢款Cocktail以Bombay Gin、St-Germain、Grapefruit Juice同Bitters為原料,味道清新而爽口,有淡淡嘅花香!👉🏻Twilight Dove $88呢款Mocktail就有桃、橙汁、菠蘿汁同蘇打水,味道清新甜美,有濃郁嘅水果香氣,口感透亮,充滿夏日氣息!

👉🏻煙三文魚牛油果薄餅 $138

👉🏻芝士田螺焗薯茸 $88

👉🏻香煎鵝肝多士 $98

👉🏻香煎牛小扒 $108
共四件,幾體貼係切好上,已落好鹽同胡椒,肉質唔鞋!

👉🏻Endless Summer $98

👉🏻Twilight Dove $88