星期五晚訂左位兩個人去咗試食驚安燒肉! 首先要講嘅就係比我男朋友發現到有人唔使訂座竟然可以直入,而我哋訂咗位佢就話未夠鐘叫我哋坐住喺一邊先🤷🏻‍♀️ 後來詢問職員後就入得,職員表示「因為有客早走先可以比到我哋早入」 (咪玩啦!明明有人無訂位都walk in 入左,仲要本身入面都有吉位)😂 先俾大家睇吓嗰度環境嘅相,只係隨心影咗幾張:坐低之後我哋叫咗個九宮格盛合($588),呢個價錢可以試對九款唔同嘅部位我覺得好值得!個人覺得沙巴當磚(中間)真係最好味!其次係壺漬牛肋條(右上)~~ 相比之下牛舌(左下)就係最普通一個。 除左九宮格,我哋仲叫咗明太子月見飯($36)同埋紫菜月見飯($28)!明太子飯送燒肉就爭左啲,會蓋左燒肉嘅味但係好食呀!不過紫菜果個唔記得影相😂 另外我地仲叫左和牛小蔥薄燒($98)!呢個嘅特別之處就會係有職員幫我哋燒埋~ 我哋就認為鹹咗少少,但係都算好食!最後我哋仲叫咗一個小食,味淋魚干(熟上)!($38)總括然而,嘢食嘅水準呢個價位嚟講係好唔錯!我地兩個人總共食左$906。好可惜除左一開始訂座後要等位呢個小問題之外,成餐飯令我最失望嘅地方就係因為坐得近廁所果邊,經常性聞
星期五晚訂左位兩個人去咗試食驚安燒肉!

先俾大家睇吓嗰度環境嘅相,只係隨心影咗幾張:

最後我哋仲叫咗一個小食,味淋魚干(熟上)!($38)

好可惜除左一開始訂座後要等位呢個小問題之外,成餐飯令我最失望嘅地方就係因為坐得近廁所果邊,經常性聞到有人食煙嘅煙味🥲 本人非常介意而且係成餐飯90分鐘都不斷會聞到。美中不足嘅地方~ 如果有人同我一樣都好介意煙味嘅話,可能要考慮要求唔好坐得咁近廁所位!
2022-10-21
  • 九宮格燒肉盛盒