2023-04-10 733 瀏覽
好少寫劣評。。。但這餐廳破壞了我復活節假期嘅Monday mood今天本想在假期最後一天chill下,10:50am行入了這間餐廳。 睇咗陣餐牌,諗住叫個All Day Breakfast ….. 因為餐廳剛由早餐時段轉午餐,要多等10分鐘才可以落單,fine.11:05am再次下單,成功叫了兩杯coffee及龍蝦包。 咖啡先到,食物未到,fine. 繼續等。。。30分鐘後,龍蝦包仍然未到,咖啡也變色及涼了。 招來侍應問問情況,換來嘅回應係話「我有落單」,不過廚房忙著做外賣到會,所以未出到。 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 驚為天人的服務態度及回應。 之後都沒有話「趕」出嚟(的確誠實,讚! 可能百多元嘅龍蝦包,不值一提),只是問我仲要唔要做。仲等?令人失望,沒有心情完成我那杯放涼了的咖啡,唔該埋單😤

仲等?令人失望,沒有心情完成我那杯放涼了的咖啡,唔該埋單😤