2025-01-07 134 瀏覽
呢間韓國餐廳都開左好多年,以前讀書時都間唔時黎食,見佢換左裝修靚左,入去食下回味下。一坐底都招呼左我地三款泡菜,有辣白菜泡菜、魚糕片同我估係蔥餅既小菜,魚糕片同蔥餅都比較淡口,啱哂唔食得辣既朋友。香辣豬肉飯卷好鍾意食韓式飯卷,一啖有哂唔同味道同配料,香辣豬肉唔係好辣,配埋奄羅白酸酸地幾開胃🤤飯卷都包得好實淨,唔會一夾就散芝士年糕年糕醬比平時見既冇咁紅,但食落都偏香辣既,年糕煮得火喉幾好,煙煙韌韌,撈埋片芝士一齊食幾creamy。佢配菜都多,所以食落唔算滯炸醬麵炸醬麵味道相當黎講都淡味啲,不過隻雞蛋煎得幾靚,撈埋青瓜絲一齊食都幾爽口既,如果配埋奄羅白一齊食就正蒜香蜜糖炸雞翼炸雞翼都幾好,肉質唔乾,配埋表面既蒜香蜜糖汁都幾好食。

香辣豬肉飯卷

芝士年糕

炸醬麵

蒜香蜜糖炸雞
炸雞翼都幾好,肉質唔乾,配埋表面既蒜香蜜糖汁都幾好食。