2024-06-21
喺門口就已經聞到和牛嘅香味,知道今晚我有口福啦!我哋四五個朋友,坐得都舒服❣️Dinner Omakase $980❣️。閱讀過個名就已經好期待,嚟左呢間當然要試下和牛的各種變化!每一口被調教得剛剛好!❣️小田和牛炭燒昆布生牛肉片❣️。昆布生牛肉片聼到已經覺得幾有創意,見到面前炭燒嘅和牛,我就知今晚得啦!滋味一咬即溶,夠醇厚,直奔味蕾,要趁熱食!🥳❣️自家製番茄肉醬小田和牛漢堡❣️,一見就相當吸引!和牛肉紮實掂,又滋味,再配番茄肉醬,刺激味蕾,唔食都對唔住自己!❣️小田和牛壽喜燒配日本第一Kodawari蛋❣️。米飯和牛同埋滑蛋,係咁簡單,但每一口都滿滿驚喜!飯香和牛香蛋香,唔夠我哋描繪佢有幾好味!必食喎!🔥❣️和牛壽司❣️。一啖一啖嘅和牛配上獨特嘅壽司飯,再加上珍貴嘅海膽,食後回甘!❤️🔥「和牛割烹小田」,絕對必試!!餐廳服務態度好,一定下次再來!💖
❣️和牛 壽司❣️。一啖一啖嘅和牛配上獨特嘅壽司飯,再加上珍貴嘅海膽,食後回甘!❤️🔥