2024-11-01
尖沙咀寶勒巷向來不乏美食,系呢座大廈有間居酒屋🏮知名度吾高但質素高!環境好有日本氣氛🇯🇵試咗吾同日式料理亦具有相當風味~✿ 脆米流心芝士波 $38個名又幾過癮🤭表面脆米香脆可口,裡面流心芝士好邪惡呀😈🧀當系餐前小食十分不錯👍🏼✿ 炸雞皮餃子 $58雞皮餃子好吸引🤤次次喺日本餐廳見到都會叫😁外皮雞皮部分香脆而不油膩,鎖住肉汁同日式野菜味道更昇華🐔✿ 玉子燒 $68玉子燒系好多居酒屋都有,但好食真系冇乜,呢度玉子燒我真系覺得驚嘆😳味道可以咁香甜💛蛋汁超juicy😋蛋味十分濃郁🥚系呢度必叫!✿ 熊本豬腩肉串 $58來自熊本要試試佢🐷豬腩肉黎講,平時食豬肉會吾食肥肉部分,呢度仲用黎做串燒😮油脂超豐富,肉質肥美軟稔。✿ 鹽燒大白鱔 $78鹽燒白鱔系日式串燒好受歡迎,外皮脆卜卜,白鱔肉有口感又多汁。✿ 鹽燒油甘魚鮫 $158另一半最愛油甘魚鮫,魚皮同樣系脆卜卜,魚肉好嫩滑🐟魚肉仲系熱辣辣🔥✿ 鰻魚飯 $138鰻魚大家都愛,鰻魚口感軟稔,每一口亦食到香濃鰻魚汁味道🤎軟稔得黎又做到啖啖肉,同醬汁同白飯撈勻十分滋味😋✿ 北海道蟹肉湯飯 $108食材來自北海道要試試了,蟹肉一絲絲好新鮮清甜🦀湯飯好開胃好快
✿ 脆米流心芝士波 $38
✿ 炸雞皮餃子 $58
✿ 玉子燒 $68
✿ 熊本豬腩肉串 $58
✿ 鹽燒大白鱔 $78
✿ 鹽燒油甘魚鮫 $158
✿ 鰻魚飯 $138
✿ 北海道蟹肉湯飯 $108
食材來自北海道要試試了,蟹肉一絲絲好新鮮清甜🦀湯飯好開胃好快就食曬🍚