2019-04-24
今日咁啱要車朋友喺附近帶隻貓貓去睇醫生! 係等嘅期間就喺附近求其食少少野~車仔麵真係啱晒啦唔使等太耐就有得食啦~瑞士花香雞翼 👅👅因為我哋想試多啲小食嘅關係!所以我哋揀咗每款三隻~瑞士汁醃得十分入味 食落去仲有淡淡的花香添啊! ! 不錯不錯孜然燒雞翼 最愛就係呢一個 超級有bbq既味道啊!! 芝麻好鬼香一啖咬落去d雞油出哂黎架油炸鬼豬扒炸物通常都係好好味架啦 但呢個就我想象有少少出入~ 啱啱開始我真係以為用油炸鬼爆埋嚟炸 hahaha ~但都超級好味係新鮮即炸㗎 yummy 嚟到呢度當然梗係要試吓呢度嘅車仔麵啦!蠔油小花菇 👉🏻 其實花菇都幾大粒下架~ 份量都算多 味道都算唔錯!傳統牛腩 👉🏻 呢個牛腩幾好味煮得十分軟身!!good ~溏心蛋 👉🏻 呢個真係必試架要 一咬落去啲蛋黃流晒出嚟真係超級吸引超級好味自製鮮竹卷 👉🏻 呢個係有少少炸過嘅! 入邊好多蔬菜包住~感覺上好健康呀
生! 係等嘅期間就喺附近求其食少少野~
車仔麵真係啱晒啦唔使等太耐就有得食
啦~
瑞士花香雞翼 👅👅
孜然燒雞翼
油炸鬼豬扒
嚟到呢度當然梗係要試吓呢度嘅車仔麵啦!
傳統牛腩 👉🏻 呢個牛腩幾好味煮得十分軟身!!good ~