經常走去厚福街食野,因為呢條街實在太多餐廳,行到去一定可以㨂到你想食既。見到有一間甜品+西餐廳新開張,就㨂呢一間。一入去,店員好有禮貌,而且主動介紹今晚既set dinner,講得又清𥇦,又有耐性,like!炭燒水牛城雞中翼雞翼燒得外脆內熱,即叫即燒,好熱好脆,水牛城味道好香好入味,而且帶少少辣,好惹味咖哩牛腩配薄餅咖哩味好香濃,咖哩辣度適中,帶少許椰香味同洋蔥味,咖哩入面既香料好香好濃,正!牛腩好有牛肉味,林林地,好香。至於個薄餅,好香好脆,而且厚薄適中,點上咖哩,好夾!士多啤梨果茶好香好香既士多啤梨味,而且帶好少既甜味,好香好正朱古力木糠布甸好香濃朱古力味,而且布甸好香好滑,而且唔會好甜,再加上士多啤梨movenpick 雪糕,超正,雪糕香滑,啖啖士多啤梨果肉,好有口感,凈係食個雪糕已經值回票價是次用餐,除左食物質素好令我有深刻印象外,呢度既服務真係一流,而且又好細心,層次高啲既員工,係真係值得層次高啲既人工,店主任應記一功

炭燒水牛城雞中翼
咖哩牛腩配薄餅
士多啤梨果茶
好香好香既士多啤梨味,而且帶好少既甜味,好香好正
朱古力木糠布甸