招聘中
月薪
薪金面議
4天前
2025-01-23 0 瀏覽
台灣牛肉麵係其中一種令人會回味嘅食物,估唔到係屯門比我搵到同台灣一樣嘅味道😍小胖台灣麵嘅濃.純.香牛骨湯秘密武器就係加入 黃牛油!令整個湯底散發出濃郁牛香!湯頭飲落去令人驚艷👍🏻眷村麻辣湯,有不同辛香料做出層次感嘅麻同辣,味道絕對令人意外!😳配料上亦有多種台灣特別食材,台南蚵仔肉卷係台灣直送!味道好鮮甜☺️牛肚、滷肉、大腸等等都十分入味!手切封門柳好香牛味勁正👍🏻😋飲品方面都唔錯,鴨屎香手打檸檬茶,檸檬酸度同甜度配合得剛好,茶味香濃!珍珠烏龍奶茶,珍珠好Q彈,奶香茶香都到位🥰埋單個時發現有得加入小胖會員,有迎新優惠、又會有唔同折扣券,仲可以增值預付,增值愈多回贈愈多!仲可以儲分當錢洗😆