呢間喺屯門市廣場3樓嘅California PizzaKitchen🍕❤️夜晚同媽媽兩個人去咗食😚 首先,我哋叫咗雞肉蒜香橄欖油意粉😋意粉軟硬適中 雞肉配埋蒜頭嘅香味非常之惹味 我覺得呢個意粉勁好食👍🏻👍🏻👍🏻😍 Pizza方面我哋叫咗秘製蘑菇·辣肉腸·肉腸薄餅 餐廳有自家嘅烤爐去烤焗薄餅 一上枱嘅時候,店員有問我哋需唔需要加芝士 因為芝士嘅我梗係話要啦😝店員就會即場磨芝士落去pizza度😋😋😋😍😍😍 pizza由於係即叫即焗既原因 上到枱薄餅嘅口感都非常之鬆脆 餅皮唔會過厚 我真心覺得呢間餐廳啲Pizza好過好多大型連鎖嘅Pizza店😳飲品方面 我哋就叫咗strawberry Cooler同埋peach Lemonade🍓🍑兩款飲品都好好飲好清爽😍特別係strawberry Cooler嗰粒士多啤梨仲要係好甜 😻最後兩個人埋單都係三百幾蚊,我覺得都算幾抵食,特別係佢嘅食物質素咁好😙😙