今日又去咗大西北行街shopping🤪見到間日本鐵板燒,裝修同埋環境都好靚,同埋價錢都好似好貼地就決定試一試🥰首先試咗依個帆立貝牛柳二人套餐,當中包括燒日本帆立貝、廣島蠔、黃金炒飯等等。先黎兩盤沙律,啲沙律菜都fresh好新鮮,🥰而燒帆立貝,望落已經好新鮮,燒完出嚟,咬落好嫩,肉質啱啱好。🤩另外燒廣島蠔亦好新鮮,本身唔太鍾意食蠔嘅我,食過都覺得好容易入口😋除咗海鮮之外,安格斯牛柳粒亦都係好出色😳平時好怕食牛會好韌,呢個煮到啱啱好,師傅加咗少少調味,更加帶出到牛嘅香味😍另外仲有個黃金炒飯,啲飯炒到好乾身,唔會一pat pat,食落好香,仲要係用埋珍珠米,正🥳仲有仲有個好fresh嘅生果盤,全部生果都好甜,作為結尾真係正🤪總括嚟講,依一間鐵板燒性價比好高🤩推薦大家去試下☺️

總括嚟講,依一間鐵板燒性價比好高🤩推薦大家去試下☺️