2024-08-08
Honor Knight Restaurant 🔅Australia Grass-Fed Ribeye($298)🔅我哋揀咗5成熟🥩,口感啱啱好,肉質鬆軟嫩滑,切開多肉汁,作為配菜既薯蓉都好好味!🔅 Scallop & Portobello Sauce Linguine ($188)🔅 扁意粉既口感好好🍝,份量好足夠,蘑菇汁🍄🟫好濃好香,配意粉一流!帶子煎到金黃色啱啱好,表皮香口得嚟又食到內裏帶子既嫩滑😙。🔅Spring’s First Kiss ($58)🔅係杯既外面黐咗好多玫瑰🌹花瓣,令成杯野好靚好啱打卡!飲落清爽,味道自然不會假🤩。🔅Butterfly Pea Passionfruit Soda ($48)🔅Soda好清涼🧊,加上蝶豆花同熱情果有少少酸酸地,非常消暑開胃✨!餐廳位於輕鐵屯門泳池站🚃隔離,非常易搵。今次特別預早book位同朋友慶祝生日🥳,餐廳前一日會預先wts confirm寫碟🎂($50),除咗寫生日祝福外,店員都會幫我哋影即影即有留念📸,好適合紀念日💕或者慶祝🎇。餐廳周圍都係落地玻璃,景觀開揚✨,餐廳環境都好靚好舒服。
🔅Spring’s First Kiss ($58)🔅