2023-09-19 466 瀏覽
井財街不嬲都係有超多食店仲要好多係人氣小店💛今次去咗呢間日式小店唔係好大間但食物真係充滿誠意🤩🔸芝士片加麵豉湯麵豉湯係熱辣辣🔥小食係煙勳芝士片🔸參の重丼 $175刺身都好肥美同新鮮😚甜蝦竟然係完全冇腥味,超驚喜好好食🦐帆立貝大大粒正常~蔥吞拿魚腩,平時唔鍾意食吞拿魚嘅我竟然覺得呢個超級好食🥰吞拿魚完全唔腥,吞拿魚腩同埋蔥好夾配飯好夾🍚三文魚大大塊超肥美!!豐洲鮮魚,好似係池魚唔記得咗了同樣係好厚身又肥美✨🔸弍の動丼 $195赤身油脂超靚,唔腥好食🫶🏻赤海老超大隻蝦屋企人好鍾意食🦐海膽講明先我係唔鍾意食海膽嘅🪖唔腥但我都係麻麻~蔥吞拿魚腩同樣都係吞拿魚同埋蔥好夾😆豐洲鮮魚有兩款魚,一款好似係池魚另一款唔記得咗但係兩款都係好食🤭🤤好味度 : 9/10🔙回頭率 : 8/10

🔸芝士片加麵豉湯
麵豉湯係熱辣辣🔥小食係煙勳芝士片