2019-05-12
哈~~~想搵間放題食,原來都唔容易!!!係屯門工廠區附近有間,雖然食物選擇唔算太多,但足夠你食到好飽好飽~~同埋不得不讚係呢度無論由廚房既廚師,樓面既,收錢既,每一個服務都好好~~~今日眼見超多唔合理既客(嚇)人,其中有一家4+1口既李生同李太,超級無理!!!講真人地唔係老馮要提供麵飯,就算無,態度同說話唔洗咁差嘛,我真係唔信你會比屎你個女吃囉!正所謂身教,真係令人擔心你地既小朋友,但廚師哥哥真係好好,突登為左佢地煮左啲飯,仲有好好服務既店員,真心欣賞你地~~~人參雞湯,超好味,我飲左兩碗3.6牛乳,有人話要食10杯,結果我地加加埋埋真係食左14杯仔,雪糕係維記香芋味,我超鍾意食左一杯,仲有冰菠蘿食左3件,雪糕糯米糍就唔掂,雞煲我地食左兩煲,超正有花膠架!!!!雞腎超好味~~一拎再拎,豬脛肉就好爽,豆腐花好好味,但要睇準時機,因為分量唔太多,一個木筒淨係得4碗
人參雞湯,超好味,我飲左兩碗