2009-01-16 39 瀏覽
綠茶紅豆草餅、芝麻草餅:比正常size的草餅較大件,皆都好煙un,芝麻味濃而香,不會太甜,紅豆蓉好滑不太甜,綠茶味ok限定牛牛鳳梨酥:好好味,鳳梨味出,鳳梨餡料比平時吃開的鳳梨酥的醬無咁杰$11,6個麻糬:芝士波、紅豆綠茶、芝麻、朱古力都好好味,皮不是脆,軟身易咬藍莓芝士蛋糕:如藍莓多些便更好了,芝士味夠小紅莓忌廉芝士餅:濃濃的芝士香味蛋白撻杯:清香的蛋白味,蛋白漿很滑蛋撻杯:蛋味夠濃,撻的杯身好脆,外觀美雙層朱古力包:又係鬆鬆軟軟,淡淡的朱古力味,美味豆沙沙翁:麻麻地姐,都係'占美'最好藍莓酥:少許藍莓醬,ok朱古力冬甩:嘩,面頭層朱古力真的幾甜朱古力酥:細細個但都幾有朱古力味牛角酥:外脆內軟,重牛油味肉鬆包:由於是迷你,所以肉鬆相對較少,但都ok朱古力千層包:上面有好多砂糖,都幾重朱古力味吞拿魚包:同一般既無咩大分別,不錯芝士軟心包:芝士分佈不夠平均,但真的好軟好好味蕃薯批:不過不失喇朱古力批:有咸有甜味的朱古力批,外表靚絕吸引綠茶紅豆鍋餅、原味忌廉芝士鍋餅:各款味道也夠,糯米製品,煙un野我至愛,好味,細細件芒果粒清蛋糕:比個樣呃左,唔多好味,無咩果味芝士條:細細條,芝士味又夠濃
藍莓芝士蛋糕:如藍莓多些便更好了,芝士味夠
小紅莓忌廉芝士餅:濃濃的芝士香味
蛋白撻杯:清香的蛋白味,蛋白漿很滑
蛋撻杯:蛋味夠濃,撻的杯身好脆,外觀美
雙層朱古力包:又係鬆鬆軟軟,淡淡的朱古力味,美味
豆沙沙翁:麻麻地姐,都係'占美'最好
藍莓酥:少許藍莓醬,ok
朱古力冬甩:嘩,面頭層朱古力真的幾甜
朱古力酥:細細個但都幾有朱古力味
牛角酥:外脆內軟,重牛油味
肉鬆包:由於是迷你,所以肉鬆相對較少,但都ok
朱古力千層包:上面有好多砂糖,都幾重朱古力味
吞拿魚包:同一般既無咩大分別,不錯
芝士軟心包:芝士分佈不夠平均,但真的好軟好好味
蕃薯批:不過不失喇
朱古力批:有咸有甜味的朱古力批,外表靚絕吸引
芒果粒清蛋糕:比個樣呃左,唔多好味,無咩果味
芝士條:細細條,芝士味又夠濃,超好味喎

最愛這裡的迷你出品,多試幾件也可!
而且各堆味道總括來說也不錯!又有得用八達通付款,方便!
貴得有理!