2022-12-21
今期牛涮鍋promote岩手縣國產姬牛肩脊兩小時放題,包咗2人一份海鮮shake shake桶,成人每位$458,小童/長者$388,期間限定至12月底,撞啱星期一金咭會員有八折,阿媽又有長者優惠,計落條數都唔貴,一於試新嘢,自助bar供應多款蔬菜、麵食、醬料、飲品、甜品等。我最鐘意佢部咖啡機,牛奶咖啡☕️啱哂我口味,行咗一圈,呢間冇牛丸供應嘅,有些失望,其實食店係時候轉換下餃子款式,粟米餃🌽難消化,唔係個個啱食海鮮shake shake桶,兩款口味可供選擇 - Cajun & 烤肉醬,前者味道較特出,微辣,後者可以唔使試,海鮮款式好一般,有🦐,鮑魚、🐚、青口、迷你薯仔岩手縣國產姬牛肩脊 標榜雌性黑毛牛以玄米飼養而成,含有多量油酸,🐮肉油脂熔點低,沒有浮誇油花,但口感確實滑嫩,食多幾碟都唔會好滯澳洲和牛肩脊 口感沒法媲美岩手縣🐮,叫咗一碟就停手🖐,無謂浪費quota特選雞腿肉 肉質嫩滑,阿媽都要encore每位奉送一客焦糖布甸,飽哂☺️
特選雞腿肉 肉質嫩滑,阿媽都要encore
每位奉送一客焦糖布甸,飽哂☺️