2019-12-23
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 丼瀛 (觀塘)📍觀塘巧明街109號榮昌工業大廈5樓A室🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟香芒三文魚米紙卷$68米紙卷好薄身👍🏻帶點煙韌芒果同三文魚既配搭好match比目西京魚燒$88有2大舊,食落魚味好重,肉質鮮嫩金菇牛肉卷$28好驚喜!金菇肥牛卷有時候食得好麻煩因爲金菇咬唔斷+痴牙縫,呢個完全唔會‼️加上個燒汁,好好味!海膽油甘魚丼$158癡線,啲海膽勁大片囉😱食落去超級甘甜,系非常高質素嘅海膽,另外油金魚嘅數量都好多,真係食得好滿足😋😋白醋飯上面有少少飯素,撈飯食真係好好味👍🏻👍🏻👍🏻日本南瓜(3件)$38炸皮好薄好鬆脆desu😝日本南瓜超甜超香💗南瓜控大滿足一口豚肉$28個豚肉燒嘅程度控制得啱啱好,食落去好香,又唔會話好多肥肉,係一個唔錯嘅串燒😛日式炸豆腐$48呢個望落去比較特別,三舊炸豆腐好似層層碟咁樣係個碗嗰度搭起咗,一咬開,入面嘅豆腐非常鮮嫩、滑、充滿豆香🥺有驚喜~食完之後老闆仲非常之緊張咁樣問吓我哋食物嘅質素點樣,當然啦我哋都答佢話好滿意,同佢傾多兩句,讚佢哋係黃店,老闆好謙虛咁樣話小小黃啦,做咁多香港人加油嘅優惠都話自己小小黃,真係好鬼謙虛既je
🍽 丼瀛 (觀塘)
📍觀塘巧明街109號榮昌工業大廈5樓A室
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
香芒三文魚米紙卷$68
米紙卷好薄身👍🏻帶點煙韌
芒果同三文魚既配搭好match
比目西京魚燒$88
有2大舊,食落魚味好重,肉質鮮嫩
金菇牛肉卷$28
加上個燒汁,好好味!
海膽油甘魚丼$158
白醋飯上面有少少飯素,撈飯食真係好好味👍🏻👍🏻👍🏻
日本南瓜(3件)$38
炸皮好薄好鬆脆desu😝日本南瓜超甜超香💗南瓜控大滿足
一口豚肉$28
日式炸豆腐$48
食完之後老闆仲非常之緊張咁樣問吓我哋食物嘅質素點樣,當然啦我哋都答佢話好滿意,同佢傾多兩句,讚佢哋係黃店,老闆好謙虛咁樣話小小黃啦,做咁多香港人加油嘅優惠都話自己小小黃,真係好鬼謙虛既je😼😼💛
呢間黃店除咗有良心之外,質素仲好高,非常推薦大家去懲罰下佢哋!