2024-06-17 53 瀏覽
今晚我地黎到旺角 - 吃吧Chiba,享用特色西餐😋餐廳以工業風格裝修,暗光為主,特別日子重有live music,好適合情侶撐枱腳👍🏼 香草白酒芝士藍青口配法包🥘🥖白酒忌廉汁味道又香又滑,加上芝士,令醬汁更有層次感,而且藍青口爽口新鮮,份量又多,配埋香脆嘅法包,令人食唔停口,好滋味!😋蜜糖咖哩脆雞🐥脆雞炸得脆而不膩,而且肉嫩,襯托埋蜜糖咖哩味,食落口感更豐富👍🏼泰式蝦沙律杯🦐有6個沙律杯,每杯都有一大隻鮮蝦刺身,配搭一酸一辣嘅泰式醬汁,將刺身蝦嘅鮮味提昇😋伊比利亞煙燻豬架🐷獨特嘅煙燻烹調手法,煮出黎嘅豬架非常鮮嫩,入口即化,餐廳必叫之選 !😍熱情果接骨木花茶🍹餐廳嘅特色飲品,用古色花樽瓶裝花茶,配搭上假花點綴,非常適合打卡😎薰衣草蜜糖梳打🍯飲落好fresh,好清爽,帶有一點薰衣草嘅香味
香草白酒芝士藍青口配法包🥘🥖
蜜糖咖哩脆雞🐥
泰式蝦沙律杯🦐
伊比利亞煙燻豬架🐷
熱情果接骨木花茶🍹
薰衣草蜜糖梳打🍯
飲落好fresh,好清爽,帶有一點薰衣草嘅香味