2022-11-11 12 瀏覽
火焰魔髀(麻辣)魔髀即係超大隻嘅雞髀😆雞真係大隻到有啲嚇親呀!雖然好大隻,但係同樣揸得非常好。外皮好香脆,入面嘅肉非常多汁,好香雞味,肉質好嫩滑!餐廳好貼心地包咗錫紙,方面我哋揸住嚟食😝不過麻辣真係幾辣,唔太食得辣嘅朋友最好試,其他味喇!黃金魔髀(鹹蛋黃醬)比起麻辣,我更加鍾意鹹蛋黃醬!雞髀非常入味,鹹蛋黃醬好香,但又唔好太濃味, balance 得好好!黃金雞軟骨(鹹蛋黃醬)雞軟骨,冇平時喺出面食嗰啲咁硬,好易就咬得開,有少少似雞粒。經典金粒豆腐(自家製椒鹽〉除咗黃金之外,自家製椒鹽都值得一試!佢外皮調味的好惹味,又炸得好脆。豆豆白雪飄沙呢個係豆花沙冰,加芝士奶蓋。入口味道似豆漿,芝士奶蓋鹹鹹地幾好味招牌水果茶招牌水果茶最多只可以少甜,但我覺得少甜就啱啱好,唔夠糖嘅話水果茶會好酸。水果茶入面都好足料,都有啲咬口㗎!

火焰魔髀(麻辣)

黃金魔髀(鹹蛋黃醬)

黃金雞軟骨(鹹蛋黃醬)

經典金粒豆腐(自家製椒鹽〉

豆豆白雪飄沙