2011-08-08
呢間嘢真係唔掂襠, 外國有分店wor! 唔好影衰香港啦! 噚晚11點到去食, 真係feel 到 服務差 ( 我叫個肉丸牛肉粥, 你俾少肉丸我梗係要出聲la! 個阿姐黑面地撩嚟撩去, 荒死我呃佢咁! 有單為証ga~ ) 食物差 ( 尤其啲粥勁重味精, 我食完返到屋企, 勁口乾; 啲蝦餃"叔"ge, 啲炸雲吞啲皮可以唔脆嘅! )另外, 落單要自己填, 早又唔俾定張order 紙我哋!!! 埋單要出去收銀埋, 但仲收我加一服務費???你服務過我啲咩呀? 捧餐呢啲基本service, 茶餐廳都做到啦( 唔駛加一添呀 )! 茶餐廳啲員工捧到埋嚟都會講聲係咩嚟丫!佢個收銀櫃仲貼住JCB、Visa & Master Logo, 寫明百五蚊可以簽咭! 但個阿姐好"膚"衍咁答只收現金!!!吓? 怕埋數麻煩唔收卡呀?????呢間嘢我一定blacklist 佢! 一定唔會再幫襯!火~~~~~~~~~~~~
噚晚11點到去食, 真係feel 到
埋單要出去收銀埋, 但仲收我加一服務費???
吓? 怕埋數麻煩唔收卡呀?????
呢間嘢我一定blacklist 佢! 一定唔會再幫襯!
火~~~~~~~~~~~~