2021-12-08 1557 瀏覽
前兩個月來食過一次,感覺唔錯,cp值較高。所以12月就再食多次,價錢一人貴咗50,冇所謂,聖誕月都係咁,但最大問題係D嘢食差咗好多,之前生蠔雖細,但新鮮有蠔味,呢次食有少少苦味,失色唔少;之前凍龍蝦任食,呢次龍蝦變咗碳燒,要排隊,一次限半個,其實燒同唔燒完全冇分別,又唔會好食啲,又冇燒熱,其實就係拖延時間,要你等耐啲,食少啲,變相配給,好小家;之前有龍蝦沙律,呢次變咗薯仔沙律;之前的蓮藕湯好濃,呢次節瓜好稀冇味,湯側邊擺咗筒冇咩料嘅粥;熱食之前有清蒸比目魚,呢次變咗唔值錢嘅蒸鯰魚塊;甜品蛋糕品種少,由始至終冇添加,原只蛋糕得兩個,一個芝士一個朱古力,其他就係細細件完全唔吸引!唔明點解價錢貴左D嘢仲差咗咁多,買單一人五百,就D嘢食來講唔算平,選擇少質素差,伏中一次就夠,呢間我就唔會再去了