2024-07-10 7068 瀏覽
雖然一開始係為左甜品衝住而黎🤭但食完之後發覺主菜🍽️鹹食同樣出色😋𝐮𝐦…不過我都唔怕俾大家知😏見到個甜品咁靚🤩所以打卡既同時📸我已經睇定下一次食咩口味🤗~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️ Lunch Set ☀️包餐湯🥣 / 沙律🥗以跟餐沙律黎講真係幾有誠意,有埋水牛芝士粒🤍 • 黑醋汁🖤.▪Seabass & Yuzu Linguine ($158)燒鱸魚柳有𝟑大件!外皮微微香口,肉質滑身🐟扁意粉🍝加左火箭菜(冇苦味),用柚子醬汁調味,整體味道都幾𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡,好開胃😎▪Strawberry Milkshakes (跟𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭優惠 加+$25)雖然面頭有一大𝐏𝐚𝐭 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍比較邪惡,但加左士多啤梨🍓果醬掛杯邊,𝐏𝐢𝐧𝐤𝐏𝐢𝐧𝐤💕好靚,就揀左。飲落質地幼滑,鍾意甜甜既朋友仔必選😝.以下係散嗌💁🏻‍♀️▪Tom Yum Gong Risotto ($188)隻烤大蝦🦐𝐒𝐢𝐳𝐞都佔唔少位置,配埋惹泰式醬汁可點。意大利飯🥄雖然望落去唔似冬陰功咁橙色,但食落就有個種酸酸辣辣既味道,幾惹味🤪而且仲加左魷魚🦑 • 草菇🍄‍🟫 增加口感.▪Pink
雖然一開始係為左甜品衝住而黎🤭
但食完之後發覺主菜🍽️鹹食同樣出色😋
𝐮𝐦…不過我都唔怕俾大家知😏
見到個甜品咁靚🤩所以打卡既同時📸我已經睇定下一次食咩口味🤗

☀️ Lunch Set ☀️
包餐湯🥣 / 沙律🥗
2000 瀏覽

以跟餐沙律黎講真係幾有誠意,有埋水牛芝士粒🤍 • 黑醋汁🖤

燒鱸魚柳有𝟑大件!外皮微微香口,肉質滑身🐟
Seabass & Yuzu Linguine
Seabass & Yuzu Linguine

飲落質地幼滑,鍾意甜甜既朋友仔必選😝
Strawberry Milkshakes

以下係散嗌💁🏻‍♀️
▪Tom Yum Gong Risotto ($188)
隻烤大蝦🦐𝐒𝐢𝐳𝐞都佔唔少位置,配埋惹泰式醬汁可點。
而且仲加左魷魚🦑 • 草菇🍄‍🟫 增加口感
Tom Yum Gong Risotto

▪Pink Strawberry Pancake ($125)
依個動動💓既厚班戟,充滿空氣感。外皮煎香香,中間濕潤鬆軟 • 食落蛋香味超濃🥞
新鮮士多啤梨🍓 • 藍莓🫐圍邊排好,夠靚靚。
表面滑滑既士多啤梨忌廉醬,唔會好甜😎
Pink Strawberry Pancake

▪️Iced Matcha Latte ($50)
可以走甜🍵抹茶粉攪得均勻,唔會積聚係底,飲落滑身😚
Iced Matcha Latte

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費