2012-05-22
團購, 失策, 買飛之前唔記得睇食評, 呢間野d服務同食物水準真係差到冇人有, 完全冇誠意做生意dad & mon order左兩個Ribs, 我要左意大利牛肝菌飯, 男朋友要左個羊架1. 湯 - 好稀, 水leau leau2. 前菜 - 藍青口個汁係苦既, 藍青口就完全冇鮮味, 象拔蚌下面舊蛋好難食, 個鵝肝醬多士好求其, 係咁咦搽pet鵝肝醬上塊包到就算, 塊包焗都冇焗, 凍冰冰3. 主菜 - ribs - dad & mon話唔好食, 好'鞋'口 - 牛肝菌飯 - 味道奇差, 非常怪 - 羊架 - 咁多樣野食之中最正常4. 甜品 - 可以接受5. 飲品 - ok同其他cm所言, d態度真係奇差, 好似d客得罪佢咁, 尤其係個女人, 好聲好氣嗌佢, 就咁"嗯"一聲望都冇望就走左去, 甜品又等好耐吹左兩次先上, 呢間野好似唔休做咁, 仲要計過唔係特別平, 加埋一, $350, $350我寧願去大排檔食, 招呼週到夠鑊氣!送佢一句 - 比麥記還要差很多的質素
1. 湯 - 好稀, 水leau leau
- 牛肝菌飯 - 味道奇差, 非常怪
- 羊架 - 咁多樣野食之中最正常
4. 甜品 - 可以接受